Članak 250. ( veto i to)

prijavih se, čisto da ne zaboram šifru…et’ …al haj mogu nešto i napisat…

prvo da kažem da sam čito uglavnom sve od ovih što i čitam , ove što ne čitam inače nisam ni čito 😀

 

Da kažem nešto ozbiljno….

što se tiče veta rusa na rezoluciju….valjalo bi da je usvojena..najviše radi autoriteta same institucije koja je donosi i koja bi sa tim autoritetom bila jak argument u procesu ukidanja genocidne tvorevine genocidaša

međutim…ništa strašno što i nije usvojena…pravno ona ništa novo ne bi donijela…jer već postoje presude, pravomoćne, međunarodnih sudova pa i sudova samog UN -a a koje su potvrdile postojanje genocida, kao i to KO ga je počinio ( vojska bosanskih srba – bošnjaka pravoslavaca) i nad kome je počinjen.

Međunarodna zajednica je samo usrala to tšo se pošutila i dozvolila, iako prema međunarodnom pravo to ne bi smijelo biti, da rezulat genocida bude nagrađen i potvrđen pravno kao tzv RS

Također, ovo nije nikakva pobjeda srBstva, to mi je smiješno koliko su likovali nakon veta jer srbi inače poraze slave kao pobjede to je općepoznato, jer to što je rusija stavila veto ne negira činjenicu da je cijeli svijet opet potvrdio da su srbi počinili genocid i da su najveći zločinci nakon II WW-a.

To što su se oni rascmizdrili tati rusu ništa ne mijenja, koji je onda , a opet sve u igri sa i protiv amerika i zapada, učinio što je učinio.

 

žao mi je što srbi nemaju snage niti morala pa da se u njima pojavni neki njihov W.Brandt.

Jer izljećenje genocidnog naroda, u kom imasvakako svijetlih primjera ali su mala manjina i izuzeti iz ovoga svakako, počinje priznanjem, zatim pokajanjem  a koje podrazumjeva traženje izvinjenja, odustajanje od fašističke ideologije velikosrpstva i ukidanje svih posljedica koje je ta zločinačka politika do sada proizvela, a to znači prije svega ukidanje republike šumske pa sve do vraćanje kola kulturocida unatrag a kojim su bošnjaci pravoslavci jednom planskom i hinjaskom politikom postali srbi, prvo bosanski a sada hoće da su samo srbi.

 

Vučiću, koji je četnik sa dna kace a koji se samo licemjerno pokazuje kao neko ko je odustao od radikalne politika koji je provodio do sada, nije trebalo dozvoliti da dođe u Potočare….mrš gnjido genocidna, zločinačka , koja je lično učestvovala u agrsiji i ubijanju lojalnih BiH-i građana u agresiji.

 

…et’ neču više mrak pa slabo vidim a i žena evo zaspla daj e ne bihuzurim

 

ovo sad malo editujem…dakle, do kad će nam se istorija ponavljati , konkretno, do kad ćemo dozvoljavati da genocidaši konstantno vrše genocid nad nama???!!!! …nije Srebrenica prvi put…u isto vrijeme me toliko nerviraju balije koje se stide  genocida i stradanja svog naroda , koji sve to relativiziraju, baš kao i vučići u ovčijim kožama , koji ne prilaju svojoj djeci o tome i smatraju da treba ići naprijed a da se prošlost treba zanemariti tako što nećemo pričati o njoj…..NE NE i NEE!!!!!!

Dalje se samo može ići ako se istina pokaže istinom i ako se zločnci osude, konkretno…dok srBski narod ne doživi katarzu i ne civilizuje u političkom a i moralnom brte smislu…da ne okolišamo..svi to znamo i svima j eto jasno, zato ne prenemažimo se….

 

genocid

Autor: alkemichar

open mind for a different view and.... stay calm

Jedan komentar na “Članak 250. ( veto i to)”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *