Članak 274. (sabur, bojkot itd.)

-Samo da vam kažem da saburam ko konj da ne komentarišem na raznorazne članke 😀 koje fakat inače ne čitam, jedino što mi se desi da slučajno preko komentara uđem i …pokajem se 😀

Nema čega nema….

Kontam, najgori su oni koji uz nešto pametno probubaju i salvu gluposti, pa onda konformisti radi onog dobrog prihvate kao hak i ono što je bzze…jer zlo i čistu budaleštinu svako prepozna lahko, ali ovi ubace trojanskog konja..

Najrahatniji sam brte kad totalno izbjegavam takve negativnosti…

 

Tako ću i nastaviti…da se bi bilo drž-ne daj , oummmm

 

-Trebal’ bojkotovat ‘rvacke proizvode…svakako!

Ja to ne kupujem nikad, kao ni srbijanske,osim ako baš moram uzeti a nema naš.

Trebal Konzum – treba svakako, nema bojazni da će nestati radnih mjesta, jer će potražnja na tržištu usloviti pojavu i nicanje drugih trgovinskih lanaca, koji će zadovoljiti tržište, zašto ne bi to bio neki naš lanac koji će preferirati domaće na policama i manju maržu, redovnije isplate i nekašnjenje sa plaćanjima državi, kao što Konzum sada uslovljava i manipuliše. Možda će biti malo nestabilno jedan period dok se tržište ne izbalansira ali makroekonomski efekat će biti pozitivniji za državu u konačnici.

Ne znam što smo mi budale a ‘rvati i srbijanci pametni!?

 

-Bil ja bio budala, ako bi npr. prestao jesti baklavu i ćevape, kad bi čuo ili vidio da neki pojedinac ili grupa npr. sukne sline na to prije nego pojede?

Naravno da bih!

 

 

Reci: “Nije isto ono što je zabranjeno i ono što je dozvoljeno, makar te iznenađivalo mnoštvo onoga što je zabranjeno. Zato se Allaha bojte, o vi koji ste razumom obdareni, da biste ono što želite postigli.” (El-Maida , 100)

Autor: alkemichar

open mind for a different view and.... stay calm

4 komentara na “Članak 274. (sabur, bojkot itd.)”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *