Članak 560. (rektoskopija)

Prije neko vrijeme, imao sam nekakvih zdravstvenih problema pa sam hod’o po doktorima. Izmeđuostalog, morao sam i da uradim rektoskopiju.

Ko ne zna šta je to, bolje mu je da nikada i ne sazna.

Znači ovako….jeb* sam sve po spisku pederima, milion puta za to vrijeme pregleda!

Ako mi iko ikad kaže, da je pederluk nešto “normalno” i prirodno za čovjeka, i da još neko uživa u tome, milijardu milijardi, ma beskonačno posto, taj nije normalan, taj je sigurno bolestan i poremećen, jer smao takav čovjek može uživati u penetraciji nečega u njegov šupak!

Znači 100% se radi o nekakvom poremećaju, bolesti, pokvarenosti duše i tijela!

Nema ništa i ne postoji niko ko me može ubijediti u to nakon ovog iskustva koje sam imao.

Kasnije mi reče jedan prijatelj, medicinar, da sam trebao tražiti da mi urade kolonoskopiju, jer je, kako reče: “cijev tanja i fleksibilna”.

Dugo nakon toga nisam bio dobro, psihički! Nije da sam puko, ali sam fakat osjetio da je izvršen akt nasilja nad mojim tijelom, nad mojim fizičkim i psihičkim integritetom, da ne kažem da sam se osjećao kao da sam silovan.

Sreća u tome je jedino što pregled relativno kratko traje, možda 30ak sekundi…možda minutu najviše, nemam pojma, jer je moj subjektivni doživljaj toga bio kao da traje vječno….

Ugl. eto pouka za neupućene, neka, ako ih se uputi na rektoskopiju, neka traže da se uradi kolonoskopija..et’

I evo na kraju slika te aparature za rektoskopiju…da Bog sačuva više ikad i svakog …

ps. pederi me potsjećaju na ove sad flatrterse, ravnozemljaše, pokušavaju da dokažu nedokazivo, da nešto jeste što nije i imaju more nekakvih poremećenih kvazidokaza za svoje tvrdnje i svoju interpretaciju prirode i prirodnog poretka…doduše, jedino što je prirodno u tome svemu jeste to da je prirodno imati u prirodi određene poremećaje kojih je bilo uvijek i biće, samo nas se kanite uvjeravanja da je to samo po sebi normalno i prirodno…

Author: alkemichar

open mind for a different view and.... stay calm

5 thoughts on “Članak 560. (rektoskopija)”

 1. Pravo me lijepo nasmija na uranku 🙂

  Ocigledno da nikada nisi prosao “vagino-skopiju” :))); da jesi, onda bi zakljucio da je i “normalni” seks umobolan.

  Nije bolan isto kad ti uvale metal i kad ti uvale nesto… well, nesto puno drugacije!

  Al’ salu na stranu, znam kako se osjecas. Navodno ni kolonoskopija nije nesto laksa, osim ako ti je ne urade pod anestezijom. Meni su prosle godine preporucili endoskopiju i kolonoskopiju. Kad sam vidjela na YouTubeu proces kolonoskopije, odustala sam be razmisljanja. Endoskopiju sam odradila, i malo je reci da sam se osjecala kao da mi je cijela utroba silovana, i pored anestezije.

  Tako da…

  1. Izvidis pogresan zakljucak, to sto bolno i neugodno znaci da nije prirodno i da nije predvidjeno za tu radnju…tako debelo crijevo nije predvidjeno za penetraciju bilo cega tvrđeg i debljeg od govneta…pa cak i kada je ono malo deblje i tvrđe, covjek ima probleme…cijev kojom se vrsi pregled je ipak nesto tanja od tog neceg, od inoksa je, i podmazna lubrikantom, tako da penetracija te cijevi moze biti samo laksa i bezbolnija od penetracije necega debljeg od toga kao i neceg sto stvara veci otpor trenju prilikom penetracije kao TO NESTI drugo, tj ćune za neupucene..
   Kako je svijet kreno da se izopacuje, hu nouz, mozda i ja nekad uradim i tu vaginoskopiju 🙂

 2. Halo ba, vagino-skopija nije izopacena. A ti bi je mogao odraditi jedino ako predjes u transgendere :). A nije sad da sam nesto iskusna po tom pitanju, no ipak znam (ili bar pretpostavljam) da je dobra lubrikacija i predigra bitna i u musko-musko seksu.

  1. Nije izopacena, izopaceno je ovo drugo, ali nije ni prirodna, zato i jest takva kakva je,neugodna,nije predvidjeno da se po njoj ceprka svacim i svukuda, zato se i trpi a ne uziva, osim ako je neko poremecen, ali kako rekoh, prirodno je imati i poremecenosti samo ih tako treba i gledati

   1. Moglo bi se o tome nadugo i nasiroko, ali bilo bi besmisleno ako znamo unaprijed da se suprotna misljenja po ovom pitanju (pitanju homoseksualizma, da budem konkretna) obicno zavrsavaju totalnim neslaganjem pa cak i konfliktom. Zivimo u slobodnom svijetu, tako da svako ima pravo na svoje misljenje. A ako bude srece, na onom Drugom Svijetu cemo vidjeti ko je bio u pravu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *