Članak 152. ( odmor)

Danas sam susto na poslu..sve mi se plače čoeče 🙁 …udarilo me u leđa pravo…još mi žena javi da ostaje prekovremeno :/ …

Sad mi tamam sa posla, uči ikindija, tako da prvo svratim u džamiju i to me onda podobro oporavi, …abdest…ona džamijska tišina, namaz…i onda polahko kući. Hvala Allahu, nisam daleko od džamije, et’ me za 3-4 min. do kuće.

 

Onda evo pristavio kahvfu , i odmorio još malo dušu, prije nego uđe na ovo čudo da vidim šta ima ,Kur'anom…sutra je petak mešćini.

Nerjetko sam fakat nesiguran u to koji je dan. Moram se zamisliti dobro..i kad vidim kako dani prolaze brzo , subhanallah…nekako mi suze krenu evo same…nije što mi je žao šta ti ja znam…nije iz nekog straha…više mi žao što vrijeme moram provoditi sa ljudima sa kojima ne bi , mislim na posao, i na mjestu na kom ne bi.

Moj idealan dunjalučki život bi bio, da napravim malo naselje na Galici, dio Vlašića sa kog se pruža pogled na Travnik, Turbe i još pola BiH , i u tom naselju da su oko mene ljudi koji su mi dragi srcu….haj et…čovjek mašta malo..i to je neki vid odmora i vraćanja duše iz negativne u pozitivnu bilancu.

 

 

halalite na tedžvidskim greškama..malo umor i to :/

 

Autor: alkemichar

open mind for a different view and.... stay calm

21 komentar na “Članak 152. ( odmor)”

  1. @srećo – pa neznam pojma, nije do mene, znam da ima tvojih komentara ranije negdje, ja nisam čačko ništa, jedino da je do ovih sada radova na blogu što rade…et nek ti admin objasni

    @krajina – amin brte sestro ….al ja se isto više ufam u neko džennetsko prelo inšaallah sa svima 🙂

    @noste – elhamdulillahi….fala, trudim se, štaš, jes malo grlo suho, dehidrirano i to, malo trema od javnog nastupa i to , al haj 🙂

      1. Sacu ja tebi objasnit, no sikiriki 😀
        Ides na kontrolnu, pa kliknes plugini ima pise ti anamo, a onda ti izbaci tu Si captcha options. E tu otkacis kvacicu sa opcije Enable captcha on the comment form.
        Lakse nam je tako lupat komentare 😀

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *