Članak 243. ( novi svjetski poredak, al baš novi)

Imam dvije teme na umu, al+ dok je ova aktuelna o njoj ću …..

dakleM, zapad, a što je očigledno, zaplašuje svoje podanike islamom, i to je svakodnevnica i nešto što je već postalo trend i IN.

Tako su zapadnjaci, kršćani, ateisti, agnostici i drugi nemuslimani, pripadnuti time da će muslimani ( mislim na vjernike praktičare) ako dođu neđe na vlast, ako uspostave šerijat, uništiti zapadnu civilizaciju, i ne smao zapadnu nego i istočnu civilizaciju pa čak i svoju civilizaciju, pobiti sve živo i mrtvo i ostaće na kraju njih 7-8 koji će živit na svijetu. U tome im umnogome pomaže onaj anamo ISIL- koji je ko kec na desetku doš'o da opravda sve te strahove i propagandu i da alibi zapadu za njihove antiislamske i antimuslimanske akcije.

Uzaludno je svako pozivanje na izučavanje istorije i islama i islamskog učenja, jok, to ne pije vode. Tako se npr. kao dokaz protiv strašnih muslimana uzme to kako su talibani, dakle islamisti, porušili statue Budhe u Bamijanu, a u potpunosti se zanemari činjenica da su iste te statue preživile cirka 1400 g. islamske vlasti…to dakle se ne važi kao dokaz za islam, neg se važi ono što zapadni mediji kažu da važi.

 

Sve se to ustvari radi, ali ne od straha da će islamska civilizacija uništiti svijet, nego zato jer znaju da će islam tj šerijat, donijeti pravdu na svijet i time završiti eru nepravde koji provode pojedinci , korporacije i banake i dr., koji danas upravljaju bogatstvima a time dovesti i do dekadence zapadnog svijeta koji se temelji na eksploataciji jeftinih resursa zemalja trećeg svijeta a u koji danas mnogo muslimanskih zemalja spada…..evo i primjer

 

bio sam zaspo, sad nastavljam, valjda ću se svega sjetit šta sam htio …..

 

Za nekih 10ak godina , koliko su na vlasti PROislamisti u Turskoj, uspjeli su ne samo da vrate sve dugove MMF-u i inim svjetskim monetarnim institucijama, nego su čak i posudili istima paaraaa, a što im je neoprostiv grijeh, jer đeš bit ne-dužan. Osim toga digli su tursko društvo i ekonomiju i pretvorili je u svjetskog ekonomskog giganta. Osim toga, ojačali su politički uticaj Turske, koja se sada SAMA pita za svoje interese i vodi SVOJU politiku, i radi SEBE , a ne radi i ZA zapad……sve to je Turskoj neoprostiv grijeh i ta vlada tj. vlast mora po svaku cijenu pasti. Zbog toga se i pokušalo najmanje 10ak puta na razne načine uzdrmati ta vlast, a preko zapadnih obavještajaca i njihovih sluga u vidu domaćih poslušnika u Turskoj. I Pazi to je sve ostvarila ta vlast, vladajući i primjenjujući principe šerijata tj. islama , p amožda nekih 10% , koliko je mogla s obzirom na dosadašnji Turski agresivni sekularizam. Možeš samo maštati koliko bi napredak bio da su mogli 100% islamskih prncipa primjeniti.

Iz ovog razloga je nakon samo godine dana i ugušena u krvlju, ubistvima nevinih, najviše omladine, proislamska vlast u Egiptu, da ne bi se desila novi Turski scenario napretka, jer npr. samo Egipat može proizvoditi žita za sva arapske zemlje, a on ga ipak uvozi iz Amerike i to brodovima i brodovima

Iz istog razloga je i u Siriji, umjesto da začas bude svrgnut Asad i dođu islamisti na vlast, unesena smutnaj i raspiren sukob, kako bi se sve to spriječilo. Instaliran ISIL kao rak, koji će iznutra žderat muslimansko tijelo…..elem.

Dakle zamisli sad Turski primjer x 15 ili 20 .

Dakle imaš jednu ogromnu, vjerovatno na neki način već ujedinjenu, teritoriju, na kojoj dolazi do ekonomskog napretka, političke samostalnosti, pravne sigurnosti a čime zapad gubi haman pa besplatne izvore prirodnih bogatstava , kao i tržište na kom će prodavati svoju robu, jer sada te zemlje samo pokrivaju svoje tržište i proizvode ne samo za sebe nego i za izvoz. Mladi se više ne iseljavaju, nego ostaju tu, a ovo je jaaaako bitno. Čak što više, iz ostalih afričkih i azijskih zemalja, ljudi više ne idu na zapad nego dolaze tu da rade i zarađuju.

Pitanje migracija je jedno od ključnih za zapad, jer, zbog prevelikog mortaliteta, zapadne zemlje su primorane da svake godine UVOZE ljudstvo u svoje zemlje, a kako bi održale svoju ekonomiju i zadržale privredni rast. Kako bi imale radnu snagu, jer domaće nemaju, i kako bi zadržale nivo potrošnje ili ga povećale, a to su sve osnovni uslovi za zdravu ekonomiju a tim i socijalno blagostanje.

Ostati bez ljudstva za zapad znači kraj njihove ere blagostanja.

Kada bi migracije prestale, kada bi se sav taj narod umjesto na zapad počeo seliti ili samo ostajati, u islamskim zemljama koje su u ekonomskom i svakom drugom napretku, zapad bi čučno, jer velika večina migranata na zapad su upravo iz islamskih-afričkih i azijskih zemalja.

I ne nasjedajte na priču zapada da migracije moraju nekako zaustaviti, to je priča radi njihovih ksenofoba i fašista, oni te procese samo uređuju, a imigranata mora bit na zapadu.

Zapad je dovoljno moralno pao, ne u kaljužu nego u septičku jamu, iz koje se, ako bi ovaj proces krenuo, ne bi mogao izvuči, jer jednostavno zapadni čovjek ne voli čovjeka, on je otuđen od sebe i drugih,  on neće potomstvo, neće djecu, neće normalne seksualne veze, brak itd…..on će sve nenormalno jer je , obični zapadni čovjek isto tako za vladajuće elite , samo ekonomska jedinica, koja se drži u matriksu i filuje, koji je potrošna roba. Prosječan zapadni čovjek je rob , bez svog mišjenja iako je ubjeđen u suprotno.

 

Uspostavjanjem šerijata na tom , Turska x20 teritoriju, bi svakako bio uveden i beskamatni sistem, što bi za svjetske bankare značio krah i bankrot, i to je jedan od največih strahova.

Bili bi uvedeni moralni principi u proizvodnji tako da ne bi bilo bogaćenja pojedinaca ili korporacija već bi društveno bogatsvo bilo mnoooogo pravednije rapoređeno, opet sve na temelju šerijatskih principa…to ne znači da ne bi bilo bogatih, bilo bi svakako, jer ne može svako isto imati, to je utopija a i nepravedno, d aneko ko više radi ima isto kao i onaj ko manje radi…elem.

 

Neko će se zabrinu možda za pedere….ma pedera je uvijek bilo i uvjek će i biti..bilo ih je i u islamskoj državi, biće je i u nekoj budućoj…razlika je samo ta što neće moći svoje opačine javno da promovišu, kao ni alkoholičari i drugi…npr. peder će biti možda neki načelnik policije u nekom gradu ….čovjek normano radi, ode kući, u svojoj kući se pederiše sa svojim ženom, u svoja 4 zida i to niko ne zna, kao što ne zna ni šta ja radim u svojoj. Može biti kažnjen smrću naravno, ako ga neko optuži za protuprirodni blud, ali se onda u sudskom procesu ta optužba može dokazati ili priznanjem ili sa 4 svjedoka, koja su bili očevici tog bluda, kao i za drugi blud. Dakle sve normala, nema nikakve diskriminacije, samo što nema ni promovisanja mentalnih ili moralnih bolesti.

 

et’ toliko za sad ,

ljubi vas vaš Alkemičar  (mislim više figurativno, da se žena mi i žene ove ostale ne kofrče nešta)

Autor: alkemichar

open mind for a different view and.... stay calm

6 komentara na “Članak 243. ( novi svjetski poredak, al baš novi)”

    1. Legale, to vas trzam da vidim jel pratite 😛 …ma saću ja to popravit, iza sna, i najbolji mogu pogriješiti što ne bi i ja pa ja 😀
      Noste, pa ja, širimo ljubav a ne rat i to folovi 😀

  1. Haj sto nas ljubis al itkud ti 8 kraj nika objasni mi molim te 😀

    I bas si ti nekav, ti bi sad njima srusio iluzije i snove da im nenormalno bude normalno 🙂

    Allahova ce biti zadnja, ja dovim da Erdogan bude vodja ummeta 🙂

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *