Članak. 464. (duplo golo)

Nisam odavno pisao o nekim škakljivim, tabu temama, za neke i skandaloznim, pa evo da nešto na tu temu napišem. A znate da u islamu ne bi trebalo biti tabu tema, i da su muslimani kroz istoriju, pisali o svemu i svačemu, a što od nas danas ili skrivaju ili nas uvjeravaju da je bolje da o tome ne čitamo i ne znamo – nek se ludilo nastavlja i neka raste, drugim riječima.
Inače o ovome kontam ima jedno 15,20 godina.

Poznato je, naime, da muslimani imaju određene, specifične, ali i sasvim prirodne, korisne i opravdane i ljudski i na sve druge načine, zahtjeve po pitanju lične higijene.

Tako je poznato, a onome kome nije eto neka čuje i zna, se mi muslimani i muslimanke brijemo, odnosno uklanjamo dlake, ispod pazuha i sa stidnog mjesta tj. oko polnog organa. To je potrebno učiniti jednom u 40 dana najmanje, a koristi su višestruke (uključite i intelekt i maštu).

Eh sad…ja smatram da nama muslimanima, muškarcima, treba svaki put nakon što ovo izvršimo, dati neki orden za hrabrost, ili nešto slično smislit.

Razlog je taj, što je zbog anatomske specifičnosti, muškog spolnog organa, nama mnogo teže uraditi ovaj čin!

Ok je što se tiče samog uda i zone oko njega sa lijeve, desne i gornje strane prema stomaku, tu je situacija čista i ravna kao i kod žena, ali DONJA STRANA tj. ukloniti dlake sa mošnji (testisa,muda) je zaista pravo i umijeće i hrabrost!

Sve to, kao što rekoh, zbog anatomske specifičnosti tog dijela posebno.

Možda postoje neke tehnike i metode koje to olakšavaju npr. poznato je da se na hladnoći, sam ud a i mošnje, toliko smanje da je svakog muškarca stid i pogledat samog sebe (zakoni fizike), tako da i koža sa mošnji bude mnogo manje površine, bez viškova, pa je mnogo lakše prelaziti oštricom žileta, britve, bica i sl. i ukloniti dlake.

Iako čak ni to, ne može da otkloni strah i strepnju koju muškarci doživljavaju samom spoznajom da im jedan predmet, bukvalno OŠTAR KAO BRITVA, prelazi po j*j***. To je nešto što žene nikada neće moći spoznati, kao što ni mi nećemo porođajne bolove.

Sad mi naumpade, da bi se možda mogao ustanoviti i neki dodatak za pretrpljeni duševni bol i šok koji preživljavamo cijelog života za sve ovo.

 

Smatram, da bi bilo veoma korisno, kada bi se patentirao neki izum, koji bi sve ovo olakšao, koji bi prije svega ulio psihičku sigurnost prilikom korištenja a koji bi i bio prilagođen anatomskoj specifičnosti, mošnji posebno, i sa kojim bi se “posao” mogao lakše izvršiti, na zadovoljsvo svih.

Pa et’, ako neko nije imao ideju, a želio se obogatiti patentom, neka se baci na posao.

Osim novčane satisfakcije koju će ostvariti u konačnici, njegovu dušu će ispuniti i spoznaja da je izuzetno pomogao milonima, milijardama ljudi koji će ga spominjati i blagosiljati do kraja Svijeta!

 

prilog, insert iz filma nekog, od kog sam odustao, koga interesuje neka na yt traži pojam ballneck

 

Autor: alkemichar

open mind for a different view and.... stay calm

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *